вівторок, 26 липня 2011 12:59

Родичі Джексона проти концерту пам'яті співака

Родичі Джексона проти концерту пам'яті співака

Концерт пам'яті Майкла Джексона відбудеться у жовтні 2011 року в Кардіффі. Шоу буде проходити на стадіоні "Міленіум". Про це на спеціально зібраній прес-конференції заявили родичі поп-короля, пише ContactMusic.

Як заявили мати Джексона Кетрін, його сестра Латойя і брати Тіто, Джекі і Марлон, в концерті-присвяті зірці візьмуть участь кілька артистів. Поки список виконавців, які виступлять в пам'ять про Джексона, не розголошується. За словами родичів співака, на сцену вийдуть лише ті, кого сам Майкл дуже любив і поважав.

Перелік учасників триб'юту озвучуватимуть щоденно до 4 серпня включно. Цього ж дня стартує продаж квитків на шоу. Очікується, що концерт пам'яті Майкла Джексона відвідають 75 000 шанувальників його творчості.

Зроблене оголошення про дату і місце проведення музичного заходу засмутило деяких з членів сім'ї Джексонів. Так, брати поп-співака, який помер у червні 2009 року, Джермайн і Ренді, а також сестра Дженет заявили, що вони проти організація цього концерту.

За словами рідних Майкла, вони раді будь-яким подіям, які присвячені їхньому брату, однак незадоволені тим, що запланований на жовтень концерт проходитиме в ті дні, коли в США почнеться суд над лікарем Конрадом Мюрреєм. Його підозрюють у ненавмисному вбивстві Майкла Джексона. Слова Дженет, Джермайна і Ренді інші члени сім'ї Джексонів залишили без коментарів.

Раніше великомасштабний концерт пам'яті Майкла Джексона намагалися організувати вже через кілька тижнів після його смерті, проте в підсумку захід було вирішено скасувати.

Зараз ви читаєте новину «Родичі Джексона проти концерту пам'яті співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі