Ексклюзиви
середа, 12 січня 2011 09:26

Колишнього лікаря Джексона будуть судити за ненавмисне вбивство

Колишнього лікаря Джексона будуть судити за ненавмисне вбивство

Колишній лікар Майкла Джексона Конрад Мюррей постане перед судом за звинуваченням у ненавмисному вбивстві поп-співака. Таке рішення у вівторок, 11 січня, було винесено за підсумками минулих у Лос-Анджелесі попередніх слухань, на яких вирішувалося питання про притягнення Мюррея до суду.

Суд Лос-Анджелеса також тимчасово призупинив дію ліцензії Конрада Мюррея на надання медичних послуг на території штату Каліфорнія

Перше засідання суду, під час якого Конраду Мюррею будуть офіційно пред'явлені звинувачення в ненавмисному вбивстві, призначено на 25 січня 2011 року. Злочин, у скоєнні якого підозрюється лікар Джексона, передбачає максимальне покарання у вигляді тюремного ув'язнення строком на чотири роки.

Майкл Джексон помер у Лос-Анджелесі 25 червня 2009 року у віці 50 років. Під час розслідування обставин смерті співака було встановлено, що Джексон помер від декількох сильнодіючих ліків, введених йому Мюрреєм.

Сам Мюррей звинувачення в ненавмисному вбивстві категорично заперечує, заявляючи, що лише допомагав Джексону боротися з хронічним безсонням. Сторона звинувачення, у свою чергу, під час попередніх слухань звернула особливу увагу на підозрілу поведінку Мюррея в день смерті Джексона. Лікар далеко не відразу зателефонував у службу порятунку, замість цього намагаючись самостійно провести реанімаційні заходи. Крім того, звинувачення стверджує, що Мюррей намагався приховати, які ліки він давав Джексону в останні години його життя.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Колишнього лікаря Джексона будуть судити за ненавмисне вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути