середа, 24 квітня 2013 13:17

Діджей Келвін Харріс побив рекорд Майкла Джексона

Діджей Келвін Харріс побив рекорд Майкла Джексона
Фото: Reuters

Шотландський діджей Келвін Харріс (Calvin Harris) побив рекорд Майкла Джексона за кількістю синглів з ??одного альбому, що потрапили в топ-10 британського чарту.

Харріс встановив рекорд, коли його пісня "I Need Your Love" піднялася до сьомого місця. Таким чином, вісім пісень виконавця з його альбому "18 Months" побували в десятці синглів Великобританії, які найбільше продавалися.

Попереднє досягнення належало Майклу Джексону, причому американський виконавець встановлював рекорд двічі. По сім синглів з його альбомів "Bad" 1987 року й "Dangerous" 1991 потрапляли в топ-10 британського чарту.

Альбом "18 Months" Келвіна Гарріса (справжнє ім'я - Адам Річард Вайлс) вийшов у жовтні 2012 року і, як і попередній альбом музиканта, відразу посів перше місце британського чарту альбомів.

Всього з 2007-го року Харріс випустив три альбоми. Крім сольної кар'єри, Харріс працював над музикою таких виконавців, як Кайлі Міноуг, Софі Елліс-Бекстор і Ріанна.

Зараз ви читаєте новину «Діджей Келвін Харріс побив рекорд Майкла Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі