понеділок, 22 квітня 2013 19:35

"SunSay" зіграв акустичну програму в Малій опері
9

Фото: Фото: Ольга Богачевська

21 квітня у Київській малій опері відбувся концерт харківського гурту "SunSay". Команда приїхала до столиці  з акустичною програмою.

"Це не презентація нового альбому. Не думав, що вас так багато буде. Думав, що це буде концерт більш у вузькому колі. А вас багато. Треба було привезти нову програму, а не акустичну. Якось соромно навіть перед вами", - сказав зі сцени вокаліст Андрій Sun Запорожець.

Крім Запорожця, виступали ще двоє музикантів із "SunSay" - гітарист Роман Кучеренко та Сергій Клевенський, який грав на духовних етнічних інструментах. В основному складі команди - 6 музикантів.

"SunSay" грали більше години. Музиканти виконали свої відомі хіти із попередніх альбомів "Легко", "Мама", "Немовля", "Воин", "Відчувай". Також — дві пісні із репертуару гурту "5'nizza": "Стрела" та "Нева". Не обійшлося й без пісень з нового четвертого альбому "Благодари". На сцені Малої опери вони звучали в акустичній манері без електронних мотивів у музиці.

"Ми обов'язково приїдемо до Києва з презентацією "Благодари". Але скоріш за все це буде вже восени", - додав вокаліст.

Запорожцю сподобалося приміщення Малої опери.

"Тепер це моя улюблена концертна площадка в Києві. Напевно, ми ще раз тут зіграємо", - зазначив Sun.

Будинок збудований у 1901 році. Зараз він майже не реставрований. На сцені — обдерті стіни, де-не-де залишилася ліпнина у вигляді радянських зірочок та "серпа і молота".

Квитки на акустичний концерт коштували від 150-200 гривень.

Зараз ви читаєте новину «"SunSay" зіграв акустичну програму в Малій опері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі