субота, 28 жовтня 2017 09:46

Три оригінальні страви на Геловін із фаршированих монстрів

На Геловін стараються вразити не тільки маскарадними костюмами, а й цікавими стравами. Не обов'язково їх робити з гарбуза, краще з болгарського перцю. З ним набагато менше метушні і страва виходить дуже симпатичною. У цій підбірці зібрані три рецепти з фаршированих монстрів.

Фаршировані перці Джека з моцарелою

Автор: lady.tochka.net
 

Інгредієнти:

4 болгарських перці,

1 морква,

1 цибулина,

1 пучок кропу,

200 г курячого філе,

100 г моцарели,

2 ст. л рису,

1 ст. л оливкової олії,

чорний мелений перець за смаком,

сіль за смаком.

Приготування:

Відварити в підсоленій воді рис до готовності і злити воду.

Куряче філе пропустити через м'ясорубку. Моцареллу нарізати маленькими кубиками. Цибулю та зелень дрібно покришити. Морква потерти на крупній тертці.

Обсмажити цибулю і моркву в оливковій олії до готовності 5-7 хвилин.

Змішати рис, курку, сир, зажарку і кріп. Посолити, поперчити начинку і перемішати.

Гострим ножем акуратно вирізати обличчя, зрізати верхівку і очистити перці від насіння.

Щільно нафарширувати перці начинкою. У очні отвори вставити шматочки сиру. Накрити перці верхівками.

Поставити фаршированих Джеків на змащений олією лист, налити на дно трохи води і відправити в розігріту до 200 ° С духовку на 40-60 хвилин.

Фаршировані перці Джека з грибним фаршем

Автор: lady.tochka.net
 

Інгредієнти:

4 болгарських перці,

200 г печериць,

1 цибулина,

2 ст. л рису,

2 ст. л панірувальних сухарів,

2 ст. л олії,

чорний мелений перець за смаком,

сіль за смаком.

Приготування:

Відварити до готовності рис в підсоленій воді, злити воду.

Дрібно порізати шампіньйони та цибулю.

Обсмажити в олії цибулю 5 хвилин, потім додати печериці та готувати на середньому вогні, поки з грибів не википить рідина.

З'єднати гриби з рисом і сухарями, посолити, поперчити, перемішати і ще трохи обсмажити.

З перців вирізати обличчя, зрізати верхівки і очистити від насіння.

Наповнити не дуже щільно перці начинкою, накрити кришечками і викласти на змащений олією лист.

Відправити фаршированих Джеків в розігріту до 200 ° С духовку на 40 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 нові страви з гарбуза, які легко готуються

Фаршировані перці мумії з овочами

Автор: lady.tochka.net
 

Інгредієнти:

4 дрібних болгарських перці,

3 великих цибулини,

1 морква,

1 баклажан,

1 кабачок,

2 помідори,

1 яйце,

2 зубки часнику,

1 пучок зелені,

2 ст. л олії,

1 ст. л томатної пасти,

1 ч. л 9% -го оцту,

паприка мелена за смаком,

коріандр мелений за смаком,

чорний мелений перець за смаком,

0,5 ч. л цукру,

сіль за смаком.

Приготування:

Дві цибулини порізати тонкими кільцями, посипати цукром, скропити оцтом і залишити маринуватися на 15 хвилин.

Яйце зварити круто і почистити. З білка оформити очі для майбутніх мумій. А зіниці зробити з маслин.

Баклажан порізати великими кубиками, посолити і залишити на 20 хвилин, щоб пішла гіркота. Потім промити водою.

Болгарський перець розрізати на половинки, очистити від насіння, але не викидати хвостики. Бланшувати перець в окропі 3 хвилини.

Помідори занурити на 2 хвилини в окріп, щоб очистити від шкірки. Порізати помідори кубиками.

Цибулину дрібно порізати. Морква потерти на крупній тертці. Кабачок порізати кубиками. Подрібнити зелень. Часник пропустити через прес.

Смажити цибулю в олії, потім додати моркву і обсмажити 5 хвилин. Закинути в сковороду кабачки і баклажани та готувати ще 10 хвилин на середньому вогні.

Додати на сковороду помідори, а через 5 хвилин - часник, зелень, розведений в невеликій кількості води томат, спеції.

Перемішати і обсмажувати до готовності овочів. Отриманою начинкою нафарширувати половинки болгарського перцю. Зверху на перець акуратно одягнути кільця цибулі, щоб він вийшов "замотаним" в цибульні бинти.

Поставити фаршировані мумії в розігріту до 180 ° С духовку на 20 хвилин. На готові мумії викласти яєчні очі і подавати.

Зараз ви читаєте новину «Три оригінальні страви на Геловін із фаршированих монстрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі