пʼятниця, 03 лютого 2012 12:18

Піцу замість сиру заливають збитими яйцями

Раніше для домашньої піцци купувала продукти навмисно. Йшла в магазин за ковбаскою,сиром, грибами, оливками. Навіть заготовки для піцци купувала. 10 хвилин і все готово. А зараз це стало дорого, – каже пенсіонерка із райцентру Переяслав-Хмельницький на Київщині Людмила Ставицька.

Зараз жінка пече тісто для піцци сама. Змішує 1 яйце із склянкою кефіру і склянкою борошна. Додає соду на кінчику ножа. Солить. Випікає у круглій формі до готовності.

"Готовий корж змазую гірчицею чи кетчупом. І викладаю залишки із холодильника. За основу беру смажену капусту чи навіть натерту на терці варену картоплю. Зверху кришу солоні маленькі огірочки, виявляється вони дуже смачні в піцці. Додаю, якщо є, подрібнену сосиску чи шматочок будь-якого м'яса: вареного, смаженого, копченого. Як нема – рибні залишки чи навіть консерву. Зверху змащую майонезом і притрушую зеленню, яку заморозила з літа. Також обов'язково додаю перчик – його теж заморозила шматочками.

Якщо нема твердого сирого сиру, яким треба б притрусити піццу, збиваю два яйця і поливаю корж. Ставлю в духовку на кілька хвилин. Гаряче, свіженьке і дешевеньке, –констатувала пенсіонерка.

 

Зараз ви читаєте новину «Піцу замість сиру заливають збитими яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі