пʼятниця, 08 липня 2016 16:50

Незвичайне печиво печуть з помідорами черрі та пахучим розмарином

Печиво не обов'язково має бути з цукром чи глазур'ю. Дуже смачним воно виходить з овочами. Соковиті помідори черрі та свіжий розмарин стануть ароматною родзинкою всієї страви. Таке печиво може бути щоденним перекусом або закускою на вечірці.

Автор: valio.ru
 

Інгредієнти:

Масло вершкове180 г

Яйце 1 шт.

Борошно 1 склянка

Розпушувач для тіста 2 г

Розмарин свіжий 6 г

Помідори черрі 15 шт.

Сіль 10 г

Перець чорний мелений 5 г

Оливкова олія 2 ст. л.

Сир твердий 220 г

Приготування

Розтопити вершкове масло.

Змішати яйця і тертий сир.

В іншій мисці перемішати борошно, розпушувач і подрібнений розмарин (½ ст. л.). Додати сир з яйцями і масло. Добре все перемішати.

Розкачати тісто завтовшки 0,5 см. Вирізати печиво - кружечки діаметром 3-4 см.

На деко постелити папір для випічки. Викласти крекери і пальцем зробити посередині кожного невелике заглиблення.

Читайте також: Ароматні спагеті з кабачками посипають твердим сиром

Покласти в нього половинку черрі. Посипати розмарином і злегка полити оливковою олією.

Випікати сирне печиво при 200 градусів 15 хвилин, поки воно не стане золотисто-коричневим.

Зараз ви читаєте новину «Незвичайне печиво печуть з помідорами черрі та пахучим розмарином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі