пʼятниця, 12 липня 2024 11:46

Як приготувати швидку й смачну закуску з кабачків: вразите гостей і рідних

Як приготувати швидку й смачну закуску з кабачків: вразите гостей і рідних
Літня закуска з кабачків стане ідеальним доповненням до вечері. Фото: Pinterest

Настав сезон кабачків і кожна господиня намагається потішити своїх близьких вишуканими стравами.

Фудблогерка Ольга Рябенко показала, як приготувати смачну закуску, яка стане ідеальним доповненням до вечері.

Інгредієнти:

- помідори

- кабачки

- цибуля

- часник

- соєвий соус

- сік лимону

- орегано

- сіль

- свіжий базилік

- олія

- мед

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко приготувати кукурудзу в мікрохвильовці: будете в захваті від смаку

Наріжте помідори навпіл, кабачки кільцями, а цибулю - півкільцями. Змішайте і додайте подрібнений часник, базилік та решту інгредієнтів. Знову перемішайте та залиште маринуватися близько 2-3 годин.

Перед подачею можна прикрасити страву листям петрушки.

@olga.riabenko Літня закуска 🥗 Ділюсь рецептом вітамінної закуски, яка зробить ваше літо яскравим та смачним) Ця страва поєднує в собі свіжі овочі та легку пікантність, яка стане ідеальним доповненням до будь-якого обіду чи вечері 👌 🍶 Вам знадобиться: - Помідори; - Кабачки; - Цибуля; - Часник; - Соєвий соус; - Сік лимону; - Орегано; - Сіль; - Свіжий базилік; - Олія; - Мед. 🫕 Процес приготування: * Овочі нарізаємо, як на відео. * Натираємо часник, подрібнюємо базилік та додаємо решту інгредієнтів. * Перемішуємо та маринуємо протягом 2-3 годин. Смачного 😉 📎 Зберігайте та смакуйте літо на повну ☀️ #кабачки #рецепткабачков ♬ оригінальний звук - Ольга Рябенко | Мастер Шеф

Найчастіше господині готують смажені кабачки з часником, однак є багато інших оригінальних рецептів, які здивують рідних і гостей. Gazeta.ua пропонує переглянути, як приготувати кабачкову намазку з плавленим сиром за 20 хв.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати швидку й смачну закуску з кабачків: вразите гостей і рідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі