пʼятниця, 11 листопада 2016 14:10

Яйця по-шотландськи загортають у м'ясний фарш

Яйця по-шотландськи загортають у м'ясний фарш
Фото: goodhouse.com.ua

Яйця по-шотландськи - незвичайна страва, яка привертає увагу з-поміж решти на столі. Яйця смажать у м'ясному фарші. Виходить котлета із оригінальною начинкою.

Інгредієнти:

яйця 7 шт.

свинина 300 г

яловичина 300 г

сіль за смаком

базилік за смаком

мускатний горіх за смаком

олія 500 мл

панірувальні сухарі 200 г

Приготування:

Варіть яйця не більше 4-5 хвилин. М'ясо очистіть від зайвого жиру і зробіть однорідний фарш.

Додайте туди сире яйце і вимісити. Посоліть і додайте спеції. Перемішайте.

Розділіть фарш на 6 рівних частин. З кожної зробіть овальний корж товщиною трохи менше 1 см і щільно укутайте в них яйця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голубці з перловкою подають із грибним соусом

Обкачайте в сирому яйці, а потім - в панірувальних сухарях. У сковороду або невелику каструлю налийте олію і добре розігрійте.

Опускайте в олію яйця і смажте до коричневого кольору, часто перевертаючи.

Готові яйця викладіть на чистий рушник, щоб стік зайвий жир.

Зараз ви читаєте новину «Яйця по-шотландськи загортають у м'ясний фарш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі