неділя, 23 червня 2024 17:35

Як швидко відкрити консерву без ножа: трюк з ложкою

Як швидко відкрити консерву без ножа: трюк з ложкою
Трюк з ложкою, який відкриє консерву за хвилину Фото: pinterest

Консерви звикли відкривати за допомогою консервного чи звичайного ножа. Якщо такого кухонного приладдя немає під руками, є інший варіант.

Цей предмет сервірування столу є не менш популярним за ніж. Кулінарний експерт у TikTok показав, як за допомогою ложки відкрити консервну банку, пише Express.

У своєму ролику блогер з ніком woodsboundoutdoors показав, як можна використовувати ложку для цієї роботи. Все, що вам потрібно зробити, - це розтерти нею край консервної банки, каже він.

Якщо сильно натиснути, то це не займе багато часу, перш ніж ложка почне пробивати верхню частину банки. Все, що вам потрібно зробити, це підчепити її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишити чи допити: скільки може бути відкоркованою пляшка вина

Це розумний трюк, якщо ви коли-небудь опинитеся без консервного ножа.

@woodsboundoutdoors Replying to @julienhuot975 Open a can with a spoon #fyp #foryou #survival #lifehack #survivalhacks ♬ original sound - woodsboundoutdoors

Ви вибралися на незапланований пікнік, захопили з собою по дорозі фруктів і пляшку вина, але в останній момент згадали, що штопора у вас немає? Це не біда, завдяки лайфхаку, про який ви дізнаєтеся, у вас все вдасться і без штопора.

У таких випадках у хід йдуть будь-які підручні матеріали: виделки, ножі і викрутки, але найчастіше вони виявляються малоефективними. Ми пропонуємо вам спосіб, за допомогою якого відкрити будь-яку пляшку вина можна всього за 5 секунд, за допомогою черевика.

Зараз ви читаєте новину «Як швидко відкрити консерву без ножа: трюк з ложкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі