вівторок, 01 листопада 2011 00:30

Жертва пішла на мирову з мучителем

Фотомодель Марія Коршунова підписала мирову угоду з депутатом Луганської міськради Романом Ландіком. У липні він побив Коршунову в одному з луганських ресторанів. Відеозапис потрапив в інтернет.

Її адвокат вів переговори з батьком Романа — нардепом-"регіоналом" Володимиром Ландіком. Питання про можливу грошову компенсацію адвокат називає некоректними.

— Коли жертва іде на мирову зі своїм мучителем — це жахливо і неприпустимо, — говорить письменниця Ірена Карпа, 30 років. — Я не розумію, чому взагалі мовчать родичі усіх жертв, яких збили машинами депутати, їхні синки чи помічники. Гадаю, людей залякують і шантажують. Погрожують родичам, дітям, батькам. Можливо, хтось пропонує гроші. Але швидше за все це тупі пацанські розборки у стилі 1990-х.

Скільки наші люди можуть мовчати? У будь-якому нормальному суспільстві суд у такій справі був би оточений натовпом розгніваних людей. Не треба сидіти в інтернеті й тупо обговорювати подію, а виходити на вулицю. Злості у нас достатньо, щоб ті по-твори утихомирилися. Треба забути, що твоя хата скраю. Бо завтра те саме може статися з твоєю донькою чи сестрою.

Зараз ви читаєте новину «Жертва пішла на мирову з мучителем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі