середа, 21 жовтня 2009 18:09

У нардепа вимагали два мільйони доларів

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про шантаж депутата-"бютівця", причетного до справи "Артека". За його словами, адвокат потерпілої вимагав у нардепа $2 млн. Свою заяву міністр зробив у парламенті під час слухань справи щодо розбещення дітей.

Луценко повідомив, що останній слідчий експеримент у квартирі не підтвердив правоту дитини, бо та не впізнала приміщення. Водночас слідчі дії дозволили дійти кількох висновків: перший — ґвалтував батько; другий — ґвалтували батько й інші особи чоловічої статі; третій — можливе створення штучних доказів для шантажу й отримання матеріальної винагороди.

— На аудіо й відео зафіксовано, як представники потерпілої сторони, адвокати, вимагають 2 мільйони доларів у народного депутата від блоку БЮТ, щоб діти перестали впізнавати народних депутатів, — каже міністр. — Я вважаю, що це свідчить про цинічне використання біди дітей у політичних іграх тими, хто хоче отримати чергову шапку, в даному разі шапку Мономаха.

Зараз ви читаєте новину «У нардепа вимагали два мільйони доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі