вівторок, 26 липня 2016 00:25

Трамп почав відпрацьовувати гроші Путіна

На вимогу працівників штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа з програмної платформи політсили виключили положення про надання Україні летального озброєння.

Американська преса в контексті цього нагадує — Пол Манафорт, голова передвиборної кампанії Трампа, понад 10 років працював лобістом екс-президента України Віктора Януковича.

Дональд Трамп почав відпрацьовувати гроші Путіна. Україна за нього повністю перейде під керівництво Кремля.

Підкуп, що використовують чекісти, зазвичай обходиться дуже дорого. Припустимо, до Єльцина приходить директор ФСБ і каже: "Борисе Миколайовичу, підкупімо Клінтона. Він нам допоможе кредити брати". Єльцин запитує: "А скільки грошей треба?" — "10 мільярдів доларів". "Ні, це дорого", — відповідає Борис Миколайович.

А тепер уявімо нинішню ситуацію. З таким самим запитанням начальник розвідки приходить до Путіна. Йдеться вже про збереження влади. Для цього потрібно 100 мільярдів, наприклад. І що скаже Путін? "Грошей шкода, але беріть".

Він не захоплював би Крим без 100-відсоткової впевненості, що реакції США не буде. Так трапляється тому, що європейська й американська влада пронизані агентурними мережами чекістів. А значить, вони можуть творити, що хочуть. У тому числі — з Україною. Зупиняться лише тоді, коли закінчаться гроші. Йдеться про виживання, тому немає таких кош­тів, які вони не заплатили б за збереження влади. Підкуп у такій ситуації для них — найпростіший спосіб.

Шанси Трампа на перемогу досить великі. Одна маленька помилка Гілларі Клінтон (кандидат у президенти США від Демократичної партії. — ГПУ) — і все.

Утім, і перебільшувати можливості Трампа не варто. Він не зможе вести антидемократичну політику. Адже у США є ще Конгрес, Сенат, Верховний суд, інститут імпічменту.

Спецслужби РФ намагаються покласти яйця у всі кошики. Представників великої лобістської фірми вже виявили і в штабі Клінтон.

Ситуація неприємна, але не катастрофічна. Тому що влада в США поділена. А це завжди робить політика, який займає однобоку позицію, не дуже сильним. Йому завжди опонуватимуть.

Але дуже важливо, щоб летальна зброя Україні постачалася зараз, а не коли нашого теперішнього віку досягнуть наші онуки.

Зараз ви читаєте новину «Трамп почав відпрацьовувати гроші Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі