четвер, 05 лютого 2009 17:51

Тимошенко не вистачає теплоти й жіночності

  Станом на 10.00 вчорашнього дня участь у голосуванні взяли 1235 чоловік
Станом на 10.00 вчорашнього дня участь у голосуванні взяли 1235 чоловік

22 січня журналістка Оксана Ващенко народила доньку від лідера Компартії Петра Симоненка. Сайт gazeta.ua поцікавився: від кого з українських політиків ви хотіли б мати дітей?

Виявилося, що майже 60% взагалі не хочуть мати від політиків дітей.

— Більшість громадян відкидають сучасних політиків і саму політику, — так коментує результати опитування віце-президент Асоціації політичних психологів Віктор Рибаченко, 58 років. Водночас популярність депутатки від БЮТу Наталії Королевської вважає закономірною: миловидна, розумна, з гарними очима.

— Тимошенко має довершений стильний образ, — каже експерт. — Доволі приємний та іміджево досконалий. Але з холодним відблиском волі, безжалісності до опонентів, раціоналізму, прагматичності. Їй не вистачає теплоти й жіночності, які є в Королевської. Імідж київського мера Леоніда Черновецького суперечливий. Але як би не сміялися над Черновецьким, він — мільярдер, двічі блискуче вигравав вибори у столиці. До того ж поводиться розкуто й безпосередньо, чого не можна сказати про інших чоловіків-політиків. Литвин часто на екрані стомлений, засмучений, говорить песимістичні речі. Янукович завжди чимось незадоволений. Вони забувають усміхатися. А Черновецький цвіте, пахне і щебече.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не вистачає теплоти й жіночності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі