пʼятниця, 20 січня 2006 18:24

Що вас найбільше здивувало?
5

Рік минає. У кожного залишаються від нього свої спогади — кращі чи гірші, приємні й не дуже. Мабуть, найяскравіші враження залишаються тоді, коли щось дуже здивувало. Або ж стало несподіванкою. Таке і в пам"яті залишається надовго. То що вас найбільше здивувало цього року?



Юрій Андрухович, 45 років, письменник:
"Подорож до села Брустури"

— Здивувала подорож до закарпатського села Брустури наприкінці серпня. Це було справжньою подією року! То — місце поєднання краси з розпачем, сили з бідністю. Брустури — цілком міфологічна територія в глухому закуті гір.

Тепер я хочу розповідати про це село кожному.




Каріна Плай, 23 роки, співачка:
"Як я навчилася водити авто"


— Як протягом цього року виріс мій син — його ніхто не впізнає! Несподівано для себе я стала гарно водити машину.

Здивувала Туреччина, яка виявилася менш цікавою, ніж Україна. Приємно здивувала кількість талановитих дітей на дитячому фестивалі "Пісня на біс". Я там очолювала журі.




Юрій Іллєнко, 69 років, кінорежисер:
"Коли моя внучка заспівала російською"

— Найбільше здивувала моя маленька внучка. Якось повернулася з дитячого садка і заспівала мені пісню... російською мовою. Із серіалу.
Я, справжній дід-націоналіст, одразу ж посивів. Подзвонив керівництву садка. Дивує: як в українському дитсадку малих дітей навчають російських серіальних пісень?




Володимир Шпудейко, 46 років, танцюрист:
"Народження мого сина"

— Найбільшою несподіванкою цього року стало для мене народження сина Добрині. Порадувала також перемога моїх учнів на конкурсі.
Щодо суспільства — не здивувало нічого. Підвищилися ціни на пальне... Життя все більше стає схожим на таксі — що далі, то дорожче.




Євген Сверстюк, 77 років, літературознавець:
"Що бандити не в тюрмах"

— Дуже здивувало й розчарувало те, що обіцянка нової влади "Бандитам — тюрми" не була виконана. Навпаки, цим бандитам сьогодні дали "зелену вулицю".
Несподіваною стала й заява американського президента про те, що війна в Іраку грунтувалася на помилковій інформації.
А щодня дивує й тішить, що в Україні так багато талановитих дітей.

Зараз ви читаєте новину «Що вас найбільше здивувало?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі