вівторок, 19 березня 2019 06:10

РФ заселила у Крим півмільйона своїх громадян

— Не існує важливішого завдання для України, влади і президента, ніж забезпечити відновлення територіальної цілісності, суверенітету держави, — говорить президент 53-річний Петро Порошенко 17 березня в інтерв'ю телеканалу "Україна".

Ні на які торги і підкилимні домовленості Україна ніколи не піде. І Крим буде повернуто. Ми зробимо все можливе, щоб це було якнай­швидше, одразу ж після президентських виборів. Бо ви чули заяви Володимира Путіна, що до них цього робитися не буде. Він сподівається, що оберуть будь-кого, крім Порошенка. Щоб нова влада приповзла на колінах і подарувала йому Крим. Не дочекаються.

— Обурюють заяви політиків про те, що відновлення територіальної цілісності є метою усієї боротьби України за свою свободу. Це лише одне з завдань, що має слугувати досягненню основної мети — збереження і зміцнення української державності, — пише політолог 41-річний Михайло Басараб у "Фейсбуку".

Росія заселила у Крим близько півмільйона своїх громадян. Також може влаштувати масову видачу "паспортів ЛДНР" сотням тисяч своїх військових і ФСБешників. Будь-який мирний план щодо ОРДЛО передбачатиме заміну цих "документів" на паспорти України. Коли гарячково повертатимемо окуповані території у "мирний" спосіб, українське громадянство і право голосу можуть отримати ці росіяни, з привілейованим становищем потерпільців від агресії РФ.

Зараз ви читаєте новину «РФ заселила у Крим півмільйона своїх громадян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі