вівторок, 26 липня 2011 06:15

Інвестиційний рейтинг зріс завдяки Тігіпку

Міжнародне рейтингове агентство "Фітч" підвищило прогноз щодо довгострокових зобов'язань України в іноземній і національній валюті зі стабільного на позитивний.

— В Україні є всі передумови для продовження позитивної динаміки економічного зростання та збільшення інвестиційної привабливості. Саме через це рейтинг було переглянуто на позитивний, — коментує експерт Міжнародного центру перспективних досліджень Олександр Жолудь. — Основна причина просування України вгору в інвестиційному рейтингу — це відновлення економіки. Триває зростання заробітних плат, немає серйозних соціальних проблем.

Визначальними для рішення міжнародних експертів про перегляд довгострокового інвестиційного рейтингу стали непопулярні, але необхідні реформи: податкова й пенсійна.

— Це можна записати в заслуги уряду й віце-прем'єру Сергієві Тігіпку зокрема, який займався цими реформами, — вважає Жолудь.

Зараз ви читаєте новину «Інвестиційний рейтинг зріс завдяки Тігіпку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі