вівторок, 15 травня 2007 16:22

Електронна готовність залежить від економічного розвитку

  рейтинг ”ЕЛЕКТРОННОЇ ГОТОВНОСТІ” КРАЇН СВІТУ-2007
рейтинг ”ЕЛЕКТРОННОЇ ГОТОВНОСТІ” КРАЇН СВІТУ-2007

Рейтинг "Електронна готовність" показує, наскільки сприятливі умови для розвитку електронного бізнесу в країні, готовність ринку до реалізації інтернет-технологій, рівень споживання цифрових товарів і послуг компаніями і громадянами.

На думку заступника директора компанії "ElVisti" Дмитра Ланде, 47 років, масовим електронним платежам в Україні заважають такі фактори, як недостатній економічний потенціал і недовіра простого користувача, недостатній рівень державних гарантій і правових норм, нерозвинутість сервісу, доставки товарів та надання послуг.

— Індекс електронної готовності будується на загальному достатку громадян і країни і є похідним від економічного розвитку, — каже експерт. — А економічний прорив нашої країни повинен бути пов"язаний з інноваціями і розвитком технологій, а не з паразитуванням на ресурсній базі. Держава має передбачити податкові пільги в цих сферах, укладати кошти в освіту, високі технології, організацію їх інфраструктури, розвиток телекомунікацій, Інтернету, ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Електронна готовність залежить від економічного розвитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі