пʼятниця, 14 червня 2019 05:50

"Демон московського реваншу не пройде"

Автор: ФОТО НАДАНЕ ПРЕС-СЛУЖБОЮ РАДИКАЛЬНої ПАРТІї
  Лідер Радикальної партії Олег Ляшко представляє команду на парламентські вибори. Разом з однопартійцями прийшов 10 червня у парк імені Тараса Шевченка в Києві. Там провів з’їзд політсили. Поруч стоять його дружина Росіта у червоній вишиванці і полковник Іван Савка
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко представляє команду на парламентські вибори. Разом з однопартійцями прийшов 10 червня у парк імені Тараса Шевченка в Києві. Там провів з’їзд політсили. Поруч стоять його дружина Росіта у червоній вишиванці і полковник Іван Савка

— Там пахати треба! — вигукує з трибуни лідер Радикальної партії 46-річний Олег Ляшко. У столичному парку Шевченка проводить 10 червня з'їзд партії.

Навпроти червоного корпусу університету імені Тараса Шевченка на площі стоять тисячі делегатів з усіх куточків України. Вдягнені у вишиванки. Вимахують білими партійними стягами.

По периметру площі — жодних рамок металошукачів, численної охорони чи списків із дозволами. Окрім членів партії, на виступ сходяться дивитися кияни і туристи.

Після завершення протокольної частини Олег Ляшко оголошує промову.

— Вони хочуть відібрати у нас мову, землю. Вони хочуть легалізувати бойовиків, щоб відібрати незалежність держави, — каже у виступі Олег Валерійович. — Команда Ляшка — це українська команда, для якої пріоритети — це відновлення миру, перемога над бідністю і зупинення московського реваншу, усіх цих гнид, які рвуться до парламенту, щоб знищити Україну, українську душу, українське слово, українську мову, українську церк­ву і українську незалежність. Ми йдемо до парламенту, щоб цього не допустити.

Лідер політсили ставить головні завдання перед своєю командою у новому парламенті — боротьба з очевидною загрозою прокремлівського реваншу в Україні, намірами нової влади розпродати землю і повернути колесо Української держави в зворотному напрямку, скасувавши закон про мову.

Обіцяє, що не дозволить перетворити державу на кремлівську філію і гумористичне шоу.

На з'їзді партія представила список кандидатів у народні депутати.

Номер один у списку — Олег Ляшко. Далі в першій двадцятці кілька чинних депутатів — економіст Віктор Галасюк, заступник лідера партії Андрій Лозовий, учасник боїв на Донбасі Дмитро Лінько, переселенка з Донбасу Валерія Заружко, відомий міжнародник і дипломат Георгій Логвинський. У переліку кандидатів немає й половини з чинних нардепів від Радикальної партії. За словами Ляшка, вони "не пройшли випробування славою, мідними трубами, мандатом і спокусами".

Більшість у списку — обіцяні нові обличчя, зокрема, ветеран АТО, представники областей — Волинської, Рівненської, Він­ницької, Хмельницької, Житомирської, які добре проявили себе на останніх президентських виборах. Четверо кандидатів — вихованці інтернатів, разом із Олегом Ляшком.

— Радикальна партія, на відміну від інших політичних сил справді є функціонуючим, а не декларованим соціальним ліф­том для тих, хто прагне змінювати Україну на краще, — говорить Олег Валерійович.

— Моя команда — команда, де кожна людина, яка прийшла, може реалізуватися, добитися всього без блату, без волохатої руки, без золотої ложки в роті, а тільки завдяки своїм зусиллям, своїй боротьбі і своїй наполегливості.

Після презентації списку лідер партії оголосив висуванців у мажоритарних округах. На виборчому окрузі №119 на Львівщині Радикальну партію представлятиме голова обласної партійної організації, громадський і політичний діяч Микола Іщук.

Микола Іщук відомий своїми проектами громадам Буського, Кам'янка-Бузького, Бродівського і Радехівського районів. Разом із Радикальною партією успішно реалізовує проект енергоощадної модернізації шкіл, дитячих будинків, садочків, народних домів та інших соціально-культурних споруд. За підтримки Олега Ляшка Микола Іщук також посприяв оновленню експозиції обласного музею Івана Франка у Львові, яку невдовзі зможуть оглянути всі охочі.

— Україну ми будуємо і захищаємо конкретними справами, — говорить 44-річний Микола Іщук. — Бо наші батьки і діти гідні жити в заможній державі і не повинні шукати заробітків і щастя за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «"Демон московського реваншу не пройде"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі