вівторок, 03 серпня 2010 01:17

"Антиукраїнські проекти в Одесі напряму фінансуються з Москви"

В Одесі спалили автомобіль "хаммер" голови партії "Союз анархістів України" Вадима Чорного. Він звинуватив у підпалі членів всеукраїнської партії "Братство".

— Це повна дурниця. Ми вражені тим, що нас намагаються звинуватити в цьому злочині, — каже лідер "Братства" Дмитро Корчинський, 45 років. — Наша організація — це творче об"єднання. Ніхто в світі не повірить, що ми можемо мати відношення до спалення якоїсь машини. Власне, в останні 150 років підпали, підриви, постріли й удари ножем притаманні самим анархістам. Гадаю, вони і спалили автівку. Джип застрахований. Замість нього Чорний тепер отримає грубі гроші.

На нас кидають тінь, бо Одеса — дуже нервове місто. Тут усі підозрюють одне одного. А проти "Братства" триває потужна кампанія. Три місяці тому були міліцейські облави, заарештували багатьох наших людей, двоє досі сидять у слідчому ізоляторі. Антиукраїнські сили в місті розпоясалися. Їм протистоять тільки "Братство" й невелика група патріотів. Навіть за часів президента Ющенка нікого з антиукраїнців не покарали, жоден їхній телеканал не закрили. Це переважно політична боротьба. Після Криму місто Одеса — найважливіша точка докладання сил російських спецслужб. Багато антиукраїнських проектів напряму фінансуються зі Старої площі в Москві. Росія взагалі активна в усіх причорноморських містах.

Зараз ви читаєте новину «"Антиукраїнські проекти в Одесі напряму фінансуються з Москви"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі