четвер, 10 липня 2008 17:47

Як ви відпочили?

Минула половина літа. Багато хто вже встиг побувати у відпустках, на морях, у горах чи у подорожах. То як ви відпочили?



Маріанна Корнієнко, 21 рік, економіст:

— Ми з коханим побували в Космачі та Коломиї Івано-Франківської області, на Закарпатті. Найбільше вражень від містечка Берегове. Там майже 80 відсотків жителів — угорці. Усі оголошення українською та угорською мовами. Люди гостинні. А в Космачі незабутня гуцульська кухня. Найсмачнішою стравою є бануш — каша з кукурудзяного борошна. Ще їли смачні картопляні пироги — буреники. Пили гуслінку та микулинецьке пиво, куштували схожу на чебурек піцу по-гуцульськи. Приємно посидіти в літніх кухоньках на вулицях Космача: рівень — як у дорогих ресторанах Києва, зате все дешево і смачно.



Олег Новіков, 28 років, програміст:

— З"їздив на початку червня до Криму, в Коктебель. Купалися, пили кримські вина. Місцеві живуть багато. Купу грошей заробляють. За оренду двокімнатної квартири отримують за сезон близько трьох тисяч доларів. У Криму надто дорого, тебе сприймають виключно як бидло з гаманцем.



Лариса Попова, 32 роки, менеджер:

— У мене була екзотична поїздка до Грузії. Зрозуміла, що таке справжня грузинська кухня та їхні вина. У Тбілісі вразили тихі маленькі кафе з приємним інтер"єром у кінці старовинних вулиць. Також були на курорті Боржомі. Природа не гірша за кримську. Раджу скуштувати грузинське вино "Хванчкара" — смак незабутній. А також хачапурі. У Грузії їх роблять різних видів і з різним сиром. Дуже смачна й курка з часником.



Іван Кисіль, 41 рік, юрист:

— Нещодавно повернувся з Таїланду. Трохи боявся туди летіти — все ж таки Азія. Та потім усі страхи зникли. Бангкок запам"ятався неприємними запахами, скупченням машин та натовпом людей і полісменами в масках. Але негативні враження компенсувала екскурсія в буддійський храм Ват-По, там величезна золота скульптура Будди, що лежить. Смачно поїсти можна в Паттайї. Там є також "гоу-гоу" бари, хлопці та дівчата на будь-який смак, тайський бокс. Але загалом краще поїхати в якусь провінцію Таїланду. Тільки там можна відчути справжніх тайців. Вони щирі люди із зовсім іншими, ніж у нас, цінностями.



Олена Пугач, 29 років, підприємець:

— Дуже гарні враження від Туреччини. Там треба обов"язково піти до турецької лазні, які є майже в усіх готелях на узбережжі. Шкіра після цього повністю оновлюється, тіло розтирають різними маслами природного походження. Масаж професійний, розминають усі кістки. Почуваєшся, ніби заново народилася.

Зараз ви читаєте новину «Як ви відпочили?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі