пʼятниця, 19 листопада 2010 06:00

Яценюк не скористався шансом підтвердити свою опозиційність

Відсутність Арсенія Яценюка під час розгляду закону про енергетичну безпеку України свідчить про умовну опозиційність "Фронту змін". Таку думку висловив політолог Володимир Поляков.

— На жаль, формальна відсутність Арсенія Яценюка при розгляді закону про енергетичну безпеку, який мав заборонити використання бюджетних коштів для розрахунків держави Україна із закритим акціонерним товариством "РосУкрЕнерго" згідно з рішенням Стокгольмського Арбітражу, продемонструвало, що опозиційність "Фронту змін" є досить умовною та вибірковою, — каже експерт.

Володимир Поляков пояснює, що цей законопроект був невигідний компанії "РосУкрЕнерго" та насамперед Дмитрові Фірташу, з яким пов'язували фінансування Арсенія Яценюка на минулих президентських виборах.

— Сумно, що Арсеній Яценюк не скористався шансом проявити свою опозиційність, тим більше що його голос аж ніяк не впливав би на результат голосування. Адже за цей законопроект проголосували лише 138 депутатів, — каже Володимир Поляков. За словами політолога, після неголосування за законопроект про енергетичну безпеку лідеру "Фронту змін" буде важко заперечити закиди опонентів про співпрацю з владою.

Арсенія Яценюка у четвер бачили в залі засідань Верховної Ради, однак у таблиці голосування за згаданий закон він значиться як "відсутній".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не скористався шансом підтвердити свою опозиційність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі