середа, 24 липня 2024 17:55

Холостяк-13: у мережі показали учасниць, які хочуть завоювати серце ветерана війни
4

Шоу "Холостяк" вийде на екрани вже восени цього року
Фото: t.me/vasha_guvernantka
Шоу "Холостяк" вийде на екрани вже восени цього року
Шоу "Холостяк" вийде на екрани вже восени цього року
Шоу "Холостяк" вийде на екрани вже восени цього року

Шоу "Холостяк", в якому головним героєм став ветеран війни "Олександр "Терен" Будько, вийде на екрани вже восени цього року.

Перші кадри зйомок цього проекту засвітили у мережі.

Telegram-канал Гувернантка показав закулісся зйомок.

На світлинах видно головного героя Олександра, за почуття якого боротимуться українки. Ветеран війни з серйозним виразом обличчя готується до зйомок.

Також на фото з'явився незмінний ведучий шоу Григорій Решетнік, який спостерігає за зйомками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студентка Гарварду, модель плюс-сайз і вірянка: стало відомо, хто боротиметься за серце нового "холостяка"

На третій світлині "засвітилися" учасниці проєкту у вечірніх сукнях. У кадрі позує 11 дівчат. Їхні обличчя важко роздивитися, але помітно, що серед претенденток на серце "холостяка" є брюнетки, руді та білявки. Усі дівчата різні, але водночас кожна з ним красива.

Ймовірно, світлина зроблена під час "церемонії троянд", коли головний герой обирає учасниць, які покинуть проєкт.

Герою шоу "Холостяк" Олександру Терену - 28 років. З перших днів повномасштабного російського вторгнення став на захист країни. За 6 місяців служби на фронті "Терен" став очільником 49-го окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ".

Згодом Олександр дістав важке поранення, внаслідок якого втратив дві кінцівки. Будьку зробили протезування. Зараз він веде активний спосіб життя. Він створив власний проєкт на YouTube "Відвал ніг, або All інклюзив". У випусках ветеран війни разом з українськими зірками перевіряє міста на інклюзивність.

Зараз ви читаєте новину «Холостяк-13: у мережі показали учасниць, які хочуть завоювати серце ветерана війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі