вівторок, 09 липня 2024 12:14

Студентка Гарварду, модель плюс-сайз і вірянка: стало відомо, хто боротиметься за серце нового "холостяка"
3

Олександр "Терен" Будько
Фото: instagram.com/tsvit_terenu
Олександр "Терен" Будько
Олександр "Терен" Будько

Кастинг на 13 сезон шоу "Холостяк" офіційно завершився. Цього року українки побили рекорд, залишивши 1500 заявок для участі в проєкті.

В коментарі "Коротко про" організатори романтичного реаліті заявили, що за серце ветерана війни Олександра "Терена" Будько боротимуться кардинально різні жінки. Серед них - волонтерки, акторки, вірянка, студентка Гарварду, плюс-сайз модель, фанатка чорного гумору та інші.

"Хочеться, щоб на "Холостяку" були найкращі дівчата України, без крінжів і дивних цінностей. Я вважаю себе такою, вважаю себе достойною Олександра. Хочу нормалізувати інклюзивність, показати на своєму прикладі, як будувати стосунки з ветеранами. А ще у мене прізвисько "Христос", а Христос і Терен - це ж ідеальний метч. Це не я, це історія так каже", - розповіла про себе одна з учасниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський поділився весільними кадрами, яких ще не було в мережі

Інша додала, що знала холостяка ще задовго до участі в шоу.

"За декілька годин до оголошення нового сезону я запросила Сашка на прогулянку, та він сказав, що зайнятий. Коли побачила, що він став головним холостяком країни, зрозуміла, що треба подавати анкету, бо, мабуть, тільки так можна сходити з ним на каву. Дивилась майже всі сезони "Холостяка" і завжди уявляла себе там, на місці дівчат, проте не наважувалась. А зараз впевнена в собі, і Сашко - саме той, заради кого хочу випробувати цей шанс", - поділилася вона.

Терен втратив обидві ноги під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну, але не занепав духом. Він займається громадською діяльністю. Започаткував YouTube-проєкт "Відвал ніг" і написав книгу "Історія впертого чоловіка". Раніше Олександр розказав, яку дівчину бачить поряд. Чоловік зізнався, що в першу чергу звертає увагу на щирість.

Зараз ви читаєте новину «Студентка Гарварду, модель плюс-сайз і вірянка: стало відомо, хто боротиметься за серце нового "холостяка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі