понеділок, 16 вересня 2024 14:53

Мірошниченко з коханою знялися у романтичній фотосесії без дітей
7

Тимур Мірошниченко з дружиною
Фото: instagram.com/_inna_mi_
Тимур Мірошниченко з дружиною
Тимур Мірошниченко з дружиною
Тимур Мірошниченко з дружиною
Тимур Мірошниченко з дружиною

Український ведучий Тимур Мірошниченко влаштував ніжну фотосесію з дружиною Інною.

Перед камерами шоумен постав у світлій сорочці та штанах. Його кохана позувала в сукні з квітковим принтом.

Образ доповнила локонами, нюдовим макіяжем і вишуканими прикрасами.

"Ось так можна йти одного разу на роботу, в своїх думках і турботах, і випадково зустріти найкращу людину у всесвіті. Можна довго сумніватися, видумувати, що приховує ця людина, бо "таких ідеальних не існує". Можна повірити, пірнути в його обійми, але довго мати в голові стереотипи про "любов живе три роки" чи "з появою дітей зникає пристрасть" або ж "на кожну красиву знайдеться ще красивіша, до всього звикають", - написала Інна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф'єва влаштувала казкову фотосесію у саду з гортензіями

Додала: "Можна щодня відчувати себе абсолютно винятковою і надихаючою, ніби в перший день стосунків. Можна сваритися, ображатися, але завжди чути "ти найдорожче, що у мене є, я хочу, аби ти була щасливою". Можна щодня дивитися і думати "якщо б я мріяла сміливо і фантастично, я б все одно не мріяла про такого, як ти". Можна щодня розуміти, що сьогодні любиш ще сильніше. Ще сильніше дякуєш. Ще сильніше пишаєшся. Ще сильніше хочеш не випадати з його обіймів".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Inna Miroshnychenko 🇺🇦 (@_inna_mi_)

Раніше Мірошниченко влаштував зйомку з Інною і чотирма дітьми - Ангеліною, Марком, Мією і Марселем. Зіркова родина позувала біля розкішного будинку, прикрашеного зеленню, трояндами і яблунями.

Зараз ви читаєте новину «Мірошниченко з коханою знялися у романтичній фотосесії без дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі