понеділок, 14 січня 2013 13:57

Вагітні наречені затулятимуть талію баскою
12

Фото: Фото надані Веронікою Макушко

"Хоча на 2013 рік прогнозують менше весіль, ніж у 2012, проте попит на сукні уже є, - каже столичний стиліст і продавець-консультант одного з весільних салонів Вероніка Макушко. - Цього року користується популярністю моделі з простим силуетом, прихованим за мереживом декольте і приспущеною лінією плеча".

Кореспондент Gazeta.ua поцікавився у Вероніки, які сукні будуть популярні у 2013 році та від яких аксесуарів наречені відмовляться на деякий час.

Які плаття для наречених будуть популярними у 2013 році?

"Усі дизайнери в своїх колекціях на цей рік роблять акцент на талії. Навесні сукні будуть найбільш відкритими. Переважатимуть мереживні вставки на спині та руках. Декольте у більшості моделей буде затулене мереживом. Вийдуть з моди рукави-ліхтарики. Плечі будуть відкритими, що додаватиме образу нареченої звабливості.

Іншим фасонам трохи поступляться місцем "рибки" і бальні весільні сукні. Популярними будуть А-силуети з багатошаровими спідницями і великою кількістю драпірувань та складок. Повернеться мода на плаття з бретелями. Більш популярними будуть весільні сукні з одною бретелькою. Це візуально робитиме наречену вищою та стрункішою. Проникне у весільну моду стиль ретро. Дівчата залюбки одягатимуть весільні сукні з баскою на талії. Вони найкраще підійдуть вагітним нареченим, у яких вже помітний животик. Баска робить фігуру більш жіночною і стрункою, а талію - виразнішою".

Яким тканинам віддають перевагу дизайнери весільної моди?

"Перші місця останні десять років посідають мереживо, блискучий атласний шовк і шифон. У тканинах домінуватимуть квіткові аплікації. Всі деталі у більшості дорогих фасонів повністю ручної роботи: тюль викроєна ножицями, мереживо розшите вручну, а квіткові пелюстки нашиті на шифон поодинці.

Яким кольорам, крім білого, варто доповнювати своє вбрання нареченим?

"Наречені більш за все будуть прив'язані до білого кольору. Але найсміливіші, аби зробити свій образ екстравагантним, додаватимуть до сукні коричневі і навіть чорні нотки. Користуватимуться популярністю кольорові плаття - кольору шампань, рожеві і насичено червоні. Останні, як правило, обирають жінки, які виходять заміж удруге-втретє. Повністю чорне вбрання, яке нав'язували молодим торік, у нас не приживеться".

Яким аксесуарам варто віддавати перевагу нареченим?

"Не раджу носити у день одруження намисто і сережки з перлів. За повір'ями, перли символізують собою сльози. Краще віддати перевагу золотим прикрасам. Кому по кишені - діамантовим кольє, головне ним не переобтяжити образ молодої. Підвіски повинні бути ніжними. Якщо сукня щедро обшита блискітками і камінням Сваровські, від додаткових аксесуарів краще відмовитися".

Фата повинна бути довгою чи короткою?

"Останнім часом, як правило, молодята все частіше замовляють довгу фату. Але тут варто не забувати про комфорт. Фата не повинна заважати пересуватися, плутатись під ногами під час танцю. Оптимальна довжина - до кінця спини. Короткі вельони купують рідше. Зовсім вийшли з моди весільні капелюшки і довгі рукавиці до ліктів. Їх цього року замінять коротенькі моделі".

Які обручки користуватимуться найбільшою популярністю у 2013 році?

"Популярними залишатимуться обручки виконані з білого і червоного або жовтого золота. На трохи залишать моду гладкі "радянські" моделі. На звороті наречені залюбки гравіюватимуть імена один одного і дату шлюбу".

 

Зараз ви читаєте новину «Вагітні наречені затулятимуть талію баскою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі