пʼятниця, 01 червня 2012 13:26

Ніжні класичні весільні сукні найпопулярніші цього літа
12

Фото: Фото: надані Оленою Барановською

Популярністю серед наречених користуються прості, довгі сукні класичних моделей. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла власниця столичного, прокатного салону "Весільний світ" Олена Барановська. 

"В основному наречені беруть довгі сукні. Найбільшою популярністю користуються звичайні класичні, бальні сукні - пишна спідниця, тонка талія. У цьому році тенденція до завищеної талії, а не заниженої. Найбільш популярні моделі — прості, без усіляких нагромаджень, які виглядають дуже ніжно", - розповіла Олена Барановська.

Олена радить жінкам обирати вбрання за місяць до весільної церемонії.

"Це залежить від того, у якому положенні знаходиться наречена. Якщо вона не вагітна, то оптимальний термін — це брати за місяць до весілля. Якщо вагітна, то краще заздалегідь продумати всі варіанти. Але жінки у положенні найчастіше приходять до нас за тиждень до весілля, тому що у них змінюється фігура. Таким жінкам краще обирати  вільні у крої моделі - грецькі, ампір, якщо маленький термін вагітності, то - амулет", - розповіла вона.

Прокатні сукні у салоні "Весільній світ" коштують від 400 до 1 500 гривень. Залог береться у розмірі 60 - 70% від вартості виробу.

"1 500 тисяч гривень коштують новенькі сукні з салонів, які ніхто ще не одягав. Такі сукні наречені обирають по каталогу. У заставу беру таку суму, щоб було вигідно відшкодувати вартість самої сукні. Дорогий прокат не варто ставити. Якщо сукня нова і коштує десь 6 - 7 тисяч гривень, то залог може бути і більше 100 %. Випадків, що наречені псували сукні, у мене не було. Зазвичай прокатними речами користуються акуратно. Ми попереджаємо клієнток, що у такому випадку вони мають купити цю сукню", - додала Олена Барановська.

Зараз ви читаєте новину «Ніжні класичні весільні сукні найпопулярніші цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі