середа, 02 травня 2012 13:40

До весільної сукні ідеально пасуватимуть туфлі кольору слонової кістки
17

Фото: фото з каталогів Валерії Ліцевич

Аліна Герасименко одружується у липні. Сукню уже купили, а підібрати туфлі не може.

"Оббігала зо 50 магазинів, - каже майбутня наречена. – білого взуття багато, але одне тисне, інше з замінника зроблене, буде парити і смердіти. Підібрати свій варіант не можу".

Весільна сукня в Аліни має силует "рибка".

"Мама  радить купувати босоніжки, бо у липні буде спекотно. У туфлях ноги швидко набрякнуть і почнуть муляти. Подруга каже, щоб купувала босоніжки з закритим носком. Бо я хочу одягнути колготки у сіточку або білі панчохи".

Валерія Ліцевич торгує взуттям на столичному ринку Петрівка уже 12 років. Весільні туфлі привозить на замовлення з Варшави. Клієнткам пропонує найновіші моделі з каталогів – рожеві легкі туфельки з відкритим носком, лаковані босоніжки золотистого кольору, білі балетки, оздоблені червоними і голубими бантиками. Ціни на взуття від 300 до 1 тис. грн.

"Усі наречені купують виключно біле взуття, але до весільної сукні гарно підійде рожеве, світло кавове і кольору слонової кістки. Карамельні туфлі на засмаглих ніжках дивитимуться просто та елегантно".

Часто наречені обирають найдешевші туфлі, бо впевнені, що взуватимуть їх лише один раз.

"Але неякісне взуття може підвести у будь-який момент – у церкві під час вінчання, у РАЦСі на розписі, - каже Валерія. - Може зламатися каблук, неякісний матеріал натиратиме ноги – буде важко не тільки танцювати, але й стояти чи сидіти. До того ж неякісне взуття має неприємний запах. Краще купувати шкіряні, щоб ноги дихали. Вдома туфлі та босоніжки намагайтесь розносити, тоді у день одруження ноги не болітимуть. Головне, щоб вам було комфортно і зручно".

"Раджу нареченим купувати додаткову пару весільного взуття. Можна вибрати босоніжки на танкетці або балетки. У них легко танцювати. Купуйте весільне взуття з натуральної шкіри, щоб ноги "дихали". Приміряйте взуття стоячи, пройдіться в ньому по магазину, перевірте на стійкість каблук, платформу", - радить продавець взуття.

Щоб випадково не наступити на плаття, Валерія радить, аби відстань від плаття до землі була приблизно 2 см.

"Спочатку купуйте сукню, а під неї підбирайте взуття. Воно може бути виготовлене з тієї ж тканини, що й сукня. Тканинні туфлі з шовку, атласу, сатину, гіпюру можна прикрасити стразами або вишивкою, бантиками і мереживними вставками, такими ж як на сукні. Для цього можна підійти у швейне ательє або до дизайнера.

"До довгого весільного плаття купуйте туфлі на високих, стійких підборах. До короткого плаття без рукавів - босоніжки з відкритим носком золотистого або бежевого тонів. До сукні у грецькому стилі – легкі туфлі на шпильці. Весільні балетки купують високі дівчата, які комплексують через свій ріст".

Зараз ви читаєте новину «До весільної сукні ідеально пасуватимуть туфлі кольору слонової кістки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі