неділя, 17 березня 2024 04:30

Тренування, яке допоможе прокачати прес всього за 9 хв

Тренування, яке допоможе прокачати прес всього за 9 хв
Cтрунка фігура залежить від правильного харчування і регулярних тренувань. Фото: Pinterest

Більшість жінок мріють про підтягнутий живіт і тонку талію. Щоб досягти бажаного результату вдаються до жорстких дієт і навантажень.

Зіркова тренерка Аніта Луценко пропонує тренування тривалістю всього в 9 хв. Для цього вам знадобиться лише м'яч. Спортсменка каже, що таке тренування ідеально підійде тим, хто хоче прокачати тазове дно й підтягнути низ живота.

Під час тренування виконуйте вправи повільно. Втягуйте живіт до попереку. З видихом виштовхуйте таз якомога вище вгору. Не пропускайте останній підхід він найскладніший, але найкорисніший. Адже коли м`язи втомилися, вони починають змінюватися.

Луценко наголошує, струнка фігура залежить від правильного харчування. Регулярні тренування і здорова їжа мають стати способом вашого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зникне целюліт і покращиться якість шкіри: як правильно робити сухий масаж щіткою

Пружні сідниці без целюліту та в'ялості – мрія багатьох жінок. Красиві форми залежать від колосальної роботи над собою. Однією із найефективніших вправ для сідниць є присідання. Луценко назвала п'ять найдієвіших вправ, які допоможуть досягнути бажаного результату за два місяці.

Зараз ви читаєте новину «Тренування, яке допоможе прокачати прес всього за 9 хв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі