четвер, 27 вересня 2012 05:30

Санта вийшла заміж у резиденції Папи Римського

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Співачка Санта Дімопулос обіймає бізнесмена Володимира Самсоненка під час передвесільної вечірки в Римі. Наречені зустрічалися два роки
Співачка Санта Дімопулос обіймає бізнесмена Володимира Самсоненка під час передвесільної вечірки в Римі. Наречені зустрічалися два роки

Учасниця гурту "ВІА Гри" 25-річна Санта Дімопулос вийшла заміж за бізнесмена 32-річного Володимира СамсоненкА. Дводенна весільна церемонія відбулася в Італії. Після весілля Санта взяла прізвище чоловіка.

Святкували в Римі. Щодня Санта з'являлася в різних сукнях від американської дизайнерки Віри Вонґ. Першого дня на передвесільній вечірці в ресторані 5-зіркового готелю "Рим Асторія" була в довгій червоній сукні.

— Вечеря на двох в цьому ресторані обходиться від 300 євро, — розповідає одна з гостей, яка не хоче називатися. Посилається на договір між нареченими і гостями про нерозповсюдження інформації. — Пригощали одним із найдорожчих шампанських "Дон Периньйон". Одна пляшка коштує 400 євро. Під нього подавали баранячі котлети на грилі, пряний омар, медальйони з голуба, карпаччо з лангустів і вишукані сири.

Другий день весілля пройшов у старовинному замку за 30 км від Рима на березі озера Браччано. Це одна із резиденцій понтифіка. Шість років тому тут одружувалися голлівудські актори Том Круз і Кеті Холмс. Оренда весільної зали коштує 8 тис. євро. За банкет — по 150 євро з людини. Наречена була в пишній білій сукні із корсетом. Увечері змінила її на міні-плаття.

— На другий день подавали переважно морепродукти та італійські вина. Залу прикрасили фотографіями пари, гортензіями і трояндами. Букети виготовляли в Києві, а до Рима доставили літаком. Тільки квіти коштують 80 тисяч євро. Усі витрати оплатив Володимир.

На святкування приїхали близько 100 гостей. Наречений оплачував їм переліт і проживання в 5-зірковому готелі "Рим Асторія". Номер там коштує від 500 євро. Гостей розважав російські шоумен Олександр Рева та репер Тіматі. На святі був батько молодого бізнесмен Віталій Самсоненко. Не прилетіла мачуха, екс-голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко. Кажуть, у неї не складаються стосунки із пасинком.

— Це все неправда. Ми чудово ладимо із Вовчиком, — каже Валентина Петрівна телефоном. — У мене зараз багато роботи, тому не мала змоги поїхати. Буду на їхньому вінчанні, яке заплановане на листопад. Подарую ікони.

Молодята у весільній подорожі. Плавають на яхті вздовж узбережжя французької та італійської Рив'єри. Для обох це другий шлюб. Від першого — із харків'янкою Аліною — Володимир має сина 6-річного Микиту. У Санти є 4-річний син від цивільного шлюбу із телеведучим 34-річним Андрієм Джеджулою. Самсоненко разом з батьком володіє страховим бізнесом. Його оцінюють в $40 млн.

Зараз ви читаєте новину «Санта вийшла заміж у резиденції Папи Римського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі