вівторок, 26 березня 2013 17:57

У Черкасах показали модні плетіння для випускного вечора
21

Фото: Фото: Інна Іщук

У місті Черкаси провели перший міський конкурс перукарів "Абетка краси – 2013". Дванадцять дівчат продемонстрували святкові зачіски.

"Сьогодні модне плетіння усяких видів, наприклад, в стилі ірокезу, ретростиль. Завжди у моді пасма — нині популярний голівудський, природній, не стоячий. Не радила б буклі, вони вже зовсім не актуальні", - розповіла перукар-стиліт Рима Рогульська.

Для щоденної зачіски вона порадила дотримуватися чистоти стилю та щомісяця корегувати стрижки.

"Догляд за волоссям складається з трьох факторів: правильно дібрані засоби для очищення волосся, бо часто беруть засоби глибокої очистки для фарбованого волосся, а такі засобі більше підходять для підлітків, у яких швидко жирніє волосся. Або ж використовувати такий шампунь раз на тиждень. Другий фактор — правильні засоби для укладки. Зараз часто користуються утюжками, а тому треба термозахист — у пінці, спреях. Третій фактор — це правильна фіксація — правильно дібраний лак, пінка. Для тонкого волосся не можна брати спрей чи пінку суперсильної фіксації".

Щотижня слід проводити лікування волосся.

"Після миття голови, наносити масло, яке робить волосся еластичним. Це може бути наприклад лопухове. Також наносити маску — відновлюючу, зволожуючу, живильну. Їх треба змінювати щомісяця, - сказала Ксенія Сухенко, стиліст-перукар. — Так само ж слід і змінювати шампунь."

Серію шампунів "для фарбованого волосся" не можна використовувати довше двох тижнів після фарбування, бо вона містить формулу, щоб утримувати пігмент фарби у волоссі і через два тижні фарба у будь-якому вигляді виводиться із волосся. Тобто використання такого шампуню протягом місяця буде додатково сушити волосся. Через два тижні волосся треба відновлювати і готувати до нового фарбування — живити, зволожувати.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах показали модні плетіння для випускного вечора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі