пʼятниця, 22 березня 2013 12:11

Рівна гривка приховує великий ніс
8

Фото: Фото: feme.ua/ stockholm-streetstyle.com

"Ідеальна форма обличчя — це овал і стрижка повинна так обрамляти обличчя, щоб вийшов овал. Якщо рівне обличчя, то рівна гривка ніяк не йтиме, - розповіла перукар Ксенія Сухенко із Черкас. - Усі чомусь хочуть рівну гривку, але це пасує одному відсотку зі ста. Робити їх рекомендовано дівчатам, у яких великий ніс, тоді це прибирає такий недолік. Якщо ж кругле обличчя, то гривка не може бути шкільної довжини. У такому випадку це має бути або дуже коротка гривка, але це можуть дозволити собі дуже сміливі дівчата, або ж коса на видовження, яка б витягувала форму обличчя."

"Гривка з рівними кінцями, аля Клеопатра, - це дуже сміливий стиль і він додає стервозності. Дуже худе обличчя рівна гривка може повнити. Якщо це звичайна стрижка, то гривка повинна бути м'яка, легко відфілірована. Без гривки можна ходити практично всім".

Також перукар розповіла про ідеальну довжину волосся.

"Тут слід зважати на зріст та форми людини: низеньким довге волосся не пасуватиме. Якщо зріст 170, то волосся повинно бути по груди, а то й нижче. Якщо жінка у формах, то слід видовжувати силует довжиною волосся. Коротка стрижка буде збільшувати форми. Таким не пасуватиме каре. Зараз його багато хто носить, але це форма заїжджена", - пояснила стиліст-перукар.

Старомодними є зачіски каскадного типу.

"Це вершина непристойності. Каскад можна використовувати як елемент у зачісці. Короткі маківки не актуальні", - зазначила Ксенія.

Зараз ви читаєте новину «Рівна гривка приховує великий ніс ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі