четвер, 28 березня 2013 13:02

У моду повернулося взуття з кольоровим носком і без нього
6

Фото: Фото: Анна Усік

Навесні гардероб варто поповнити яскравим взуттям. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів стиліст Андрій Крикота.

"У моду повертаються туфлі та босоніжки червоного, бузкового, рожевого і жовтого кольорів, - запевняє Крикота. - Тепер модно взувати різнокольорове взуття. Наприклад, рожеві босоніжки з червоним носком і золотими підборами. Або бежеві туфлі з малиновим носком на жовтій шпильці. Такі пасують і до джинсів, і до сарафана, і до міні-спідниці."

Актуальними у новому сезоні називає туфлі з завуженим носком і масивним каблуком.

"Популярності не втратять кольорові вставки - з тканини, шкіри чи хутра, - каже стиліст. - Італійські і французькі дизайнери буквально перевернули уявлення про класичний каблук. У деяких моделях підошва всього-на-всього створює ілюзію шпильки".

Радить не купувати взуття на трикутних широких підборах, яке уже вийшло з моди торік.

"Вийшли з моди босоніжки і туфлі, інкрустовані стразами та перлинами. Тепер модниці віддають перевагу моделям із шипами і шнурівками, бряжками та закльопками".

Тим, хто не боїться виділятися з натовпу, стиліст рекомендує, як і попередньої весни, взувати туфлі на довгі шкарпетки чи гольфи.

"У весняному гардероб просто необхідно мати туфлі на високих стійких підборах або танкетці. Висока платформа полегшить ходу, навіть якщо у босоніжку окрім неї є ще й високий каблук. Навіть високим дівчатам не раджу переходити на туфлі без підборів чи балетки. Таке взуття візуально вкорочує ноги. Довіряти сліпо усім модним віянням - нерозумно".

Платформа чудова альтернатива підборам. Але цього сезону вона відійде на другий план.

"Платформа вдало доповнює як тонкий, так і товстий каблук, полегшує ходу, - зауважує стиліст. - Ніжки на танкетці здаються худішими та стрункішими, тому краще одягати до них міні-сукні або спідниці".

У столичних бутиках ціни на весняне взуття стартують від 200 і до 3 тис. грн. На торішні моделі діють знижки до 30 %.

"Ні чоловікам, ні жінкам не раджу економити на взутті. Дешеве шиють із замінника або тканини. Таке розлізеться за кілька тижнів. Можете залишитися босі після першого дощу або зламати шпильку перед важливою зустріччю чи побаченням. Шкіряне носиться довго. У ньому нога не набрякатиме навіть у спеку".

Зараз ви читаєте новину «У моду повернулося взуття з кольоровим носком і без нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі