четвер, 27 грудня 2012 00:15

До сукні не можна вдягати чоботи

— Не одевайте много аксессуаров, а то будете вместо новогодней елки, — каже 29-річний Данило Грачов, столичний модний критик. — Аксесуари потрібно підбирати ретельно. Якщо на комірі є вишивка, не беріть кольє. Його або красиву брошку можна одягнути до простої сукні. Робіть акцент на чомусь одному.

Не варто приходити на роботу в одязі, в якому будете на корпоративі. Перевдягайтесь за годину до вечірки.

— Повсякденний одяг не годиться для корпоративу, але й не варто вбиратися в довгу сукню зі шлейфом. У ній буде не зручно. Найкраще пасуватимуть коктейльні сукні — довжина до коліна, без коміра і рукавів. Завжди актуальний чорний колір. Цього сезону також смарагдовий, рубіновий, гірчичний, малахітовий. Сукня може бути прикрашена матовими паєтками, великим камінням, вишивками, бісером. Корсет, боа та мереживні рукавички в одному образі — це несмак.

До сукні не можна вдягати чоботи.

— На фотографіях це виглядає некрасиво й одразу говорить про те, що ви приїхали на метро, говорить Данило. — Не полінуйтеся, візьміть туфлі. Класичні човники на невисоких підборах підійдуть всім, не залежно від віку та статусу.

Зачіска має бути максимально проста.

Чоловікам краще одягати класичні чорні костюми з кольоровою сорочкою. Двобортні піджаки зараз у моді або піджак з бархату.

— Найкраще влаштовувати тематичні корпоративи, — каже Данило Грачов. — Наприклад, вечірка у стилі рок чи 1990-х. Тоді одяг підбирають до теми.

Зараз ви читаєте новину «До сукні не можна вдягати чоботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі