середа, 22 серпня 2012 12:41

Нудні кофтинки доповнюють морквяними шарфами

У кількох бутиках столичних торгових центрів "Дрім Таун" і "Україна" розпродають шарфи та хустини. Ціни від 69 до 399 грн.

Продавець-консультант одного з магазинів Наталія радить двом жінкам приміряти різнокольорові шарфи-хомути.

"Такий шарф взагалі не треба зав'язувати, просто накинути і обернути кілька разів навколо шиї, - каже Наталія. - У цьому сезоні модні морквяні і бірюзові шарфи. Вони додадуть образу кокетливості, закцентують увагу на шиї жінки, підкреслять її стиль".

У бутику на манекенах і вішалках розвішані легкі шарфики із шифону та шовку, шийні хусточки світлих тонів, широкі і довгі шарфи.

"На осінь жінки із задоволенням беруть однотонні шарфи або з етнічними мотивами. Їх треба підбирати у тон одягу. Такі на кожен день не годяться. У жіночому гардеробі має бути кілька шарфів: хустка або платок, аби покрити голову у церкві, шарф до плаща або куртки, шовковий шарф для прогулянки або побачення, теплий в'язаний на холодний період."

За словами консультанта, любительки ексклюзивних аксесуарів обирають найдорожчі - хустинки з натурального шовку, розписані вручну спеціальними фарбами для тканини.

"Такий модний дизайнерський аксесуар коштує дорого, але він стане родзинкою вашого образу", - пропонує платок за 399 грн Наталія.

Шарф перетворює навіть жінку у простому одязі на красуню, вбрану по-святковому розкішно. Так вважає київська стилістка Маргарита Соколова.

"У гардеробі треба мати хоча б п'ять шарфиків, аби виглядати модною і неповторною, - каже Маргарита. - Серед тканин для хусток часто використовують атлас, шовк, тонкі бавовняні тканини яскравих або ніжних пастельних забарвлень. Образ жінки залежить від того який шарф вона підбере і як його зав'яже".

Маргарита каже, що шарфами свої колекції доповнюють усі дизайнери.

"Будинки моди "Діор" та "Армані" віддають центральне місце шарфам у колекціях "весна-літо" та "осінь-зима". Навіть нудний на перший погляд светр вони вдало доповнюють та оживляють модним шовковим або в'язаним шарфиком. Дизайнери пропонують носити шарфи не лише на шиї, а й на плечах, поясі чи голові".

Стиліст радить поєднувати шарфи зі строгими костюмами і класичними сукнями.

"До джинсів пасують вовняні шарфи з довгою бахромою. До спідниці і блузи краще одягнути коротку шовкову хустинку або довгий шарф з однотонного кашеміру. Верхній одяг — пальто чи пуховик — оригінально доповнить і прикрасить шарф крупної в'язки.

Тим, хто любить ексклюзивні речі, радить не купувати шарфи, а шити їх самостійно. Для цього досить купити красиву тканину і пошити оригінальний аксесуар.

Зараз ви читаєте новину «Нудні кофтинки доповнюють морквяними шарфами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі