середа, 25 червня 2008 18:24

Журналіст описав власні злочини в газеті

Македонського журналіста 56-річного Владо Танескі звинуватили у трьох убивствах, про які він писав у газеті "Утрінскі Веснік".

Убивства трьох літніх жінок сталися 2003-го, 2005-го та 2008 року. Журналіста запідозрили тому, що в його статтях з"явилися невідомі поліції деталі злочинів. Танескі заарештували й тимчасово позбавили волі. Слідчі знайшли зразки його ДНК на тілах двох жертв.

За два дні після арешту журналіст наклав на себе руки в камері: засунув голову в відро з водою і захлинувся. У камері, окрім нього, перебували ще два в"язні. Однак вони не допомогли Танескі.

Усі жертви Владо жили в його рідному місті Кічево. Вони працювали прибиральницями й мали схожі риси обличчя. Слідчі також установили, що жінки зовні нагадували матір Танескі. У них із сином були складні стосунки.

Убивця бив і ґвалтував жертв. Потім розрізав тіла на частини й залишав їх у різних кутках міста.

Колеги та знайомі Танескі запевняють, що він був тихим, спокійним і навіть сором"язливим. Дружина журналіста, з якою він більш як чотири роки не жив, не вірить у його провину. Каже, Владо не здатний на вбивство.

Журналіст під час допитів не заперечував звинувачень, але й не зізнавався у злочинах. Він лишив записку, в якій стверджує, що не причетний до вбивств.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст описав власні злочини в газеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі