середа, 17 березня 2010 18:14

Затопило квартиру Путіна

Автор: фото з сайта www.gzt.ru
  Будинок №17 на Васильєвському острові у Санкт-Петербурзі. У ньому має трикімнатну квартиру прем’єр-міністр Росії Володимир Путін. Жив там перед переїздом до Москви
Будинок №17 на Васильєвському острові у Санкт-Петербурзі. У ньому має трикімнатну квартиру прем’єр-міністр Росії Володимир Путін. Жив там перед переїздом до Москви

У Санкт-Петербурзі затопило квартиру прем"єр-міністра Росії Володимира Путіна. Вона розташована на останньому поверсі 5-поверхового будинку N17 на другій лінії Васильєвського острова. Під вагою снігу провалився дах, і вода потрапила до приміщення.

12 березня до помешкання зайшов чоловік, що за ним наглядає. Хотів забрати квитанції для оплати житлово-комунальних послуг. Помітив, що паркет набряк. Зателефонував комунальникам.

На місце аварії приїхали голова Васильєострівського району, його заступники, начальники районних житлових служб і міліція. Вони контролювали, як розчищають сніг. Задіяли не менш як 20 одиниць техніки.

— Були евакуатори, звичайні та міні-трактори, грейдери, самоскиди. Нагору зігнали з десяток альпіністів. Усю ніч чистили дах, а потім — подвір"я. Доти нікого це не хвилювало. Ледве пролазили ми тут, — розповідають мешканці будинку.

Володимир Путін має 77,7 кв. м житла у Санкт-Петербурзі, земельну ділянку площею 15 соток у Московській області й легкові автомобілі ГАЗ М-21 і ГАЗ М-21Р — 1960-го і 1965 року випуску.

Зараз ви читаєте новину «Затопило квартиру Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі