середа, 17 червня 2009 19:02

Замість трьох татуювань зробили 56

Жителька бельгійського міста Кортрійк 18-річна Кімберлі Вламінк вирішила зробити татуювання на чолі. Замість трьох зірочок майстер салону зобразив 56.

— Я одразу ж пояснила йому: зробіть кілька штук на лобі, а решту обличчя не чіпайте, — згадує Кімберлі. — Під час процедури заснула, прокинулася від болю в носі.

Коли дівчина розплющила очі, майстер закінчував останні зірочки на носі. Ними вкрив усю ліву частину обличчя — щоку, вилицю і скроню. Дівчина подала на салон до суду.

Майстер, румун Руслан Туманіантц заперечує свою провину. Каже, дівчині татуювання подобалися, доки вона не показала їх батькам.

— Вона прийшла після того, як на неї накричав батько, — пояснює працівник салону тату.

Зараз бельгійка планує позбутися частини татуювань.

— Зірочки на лобі лишу, вони мені подобаються, — каже вона. — Решту доведеться довго виводити. Процедура коштує 9,5 тисяч євро (100 тис. грн. — "ГПУ")

Згідно з Книгою рекордів Гінесса, рекордсменом із татуювання є 36-річний новозеландець Лакі Даймонд Річ. Синьо-сірими візерунками у нього вкрите усе тіло. Він також має малюнки в роті та на вухах. Запевняє: татуювання мають для нього особливе значення і роблять його життя щасливим.

Зараз ви читаєте новину «Замість трьох татуювань зробили 56». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі