середа, 09 січня 2013 05:00

Злодії пробили стіну до фастфуда замість ювелірної крамниці

Пара грабіжників пробили дірку в задній стіні ряду магазинів у місті Бодезерт на сході Австралії, але замість ювелірного потрапили до ресторану швидкого харчування. Після третьої спроби дістатися до коштовностей, 32-річного Пітера Велша та Двейна Дулана, 31 рік, заарештували поліцейські.

Спочатку пара намагалася вибити вітрину ювелірки, кидаючи автомобільні свічки запалювання. Скло виявилося армованим і не піддалося. Наступного дня Пітер і Двейн виламали двері чорного ходу, проте вони вели до сусіднього зоомагазину.

Нарешті увечері, у переддень Нового року, чоловіки дісталися до туалетів,  розташованих за рядом магазинів. У одній з кабінок ломом пробили діру, в яку  можна було пролізти на колінах. І потрапили до фастфуда. Було ще не дуже пізно, і в ресторані сиділи кілька відвідувачів. Погрожуючи присутнім ломом, нападники почистили касу на близько 1500 австралійських доларів, це трохи більш як 8 тис. грн. Витратити не встигли, бо їх зафіксували камери спостереження й правоохоронці швидко впіймали обох.

На допиті Велш, який орудував ломом, розколовся першим і про все розповів. Його звинуватили у збройному пограбуванні, крадіжці зі зламом та спробах зламу. Суддя відмовився відпустити його під заставу, як Дулана, що відповідатиме лише за крадіжку і злам.

Зараз ви читаєте новину «Злодії пробили стіну до фастфуда замість ювелірної крамниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі