понеділок, 09 січня 2006 15:46

Виробники порно платитимуть податки

Уряд Італії на чолі з Сільвіо Берлусконі, 69 років, планує змусити працівників порнографічної індустрії платити податок зі своїх доходів. Минулої середи Кабінет міністрів країни підтримав необхідний проект закону. Кошти від "порноподатку" підуть на допомогу матерям, які працюють.

— Цей уряд обіцяв скорочувати податки. Замість цього вони вигадують нові, — розлючена Джесіка Ріццо, представниця однієї з найбільших компаній секс-індустрії.

Відомий режисер і продюсер порнофільмів Рокко Сіффреді, 41 рік, погрожує разом з акторами влаштувати демонстрацію на знак протесту. Планується, що виробники порнографіії платитимуть 20% від її ціни. Міністерство фінансів підрахувало, що завдяки цьому наступного року бюджет Італії може отримати 60 млн євро. Це дозволить знизити податки сім"ям, які мають дітей. Таким чином уряд прагне спонукати італійців народжувати більше дітей.

Зараз ви читаєте новину «Виробники порно платитимуть податки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі