неділя, 05 березня 2006 18:31

Учитель перетворився на вчительку

71-річна американка Лілі МакБет вчителюватиме в початковій школі міста Іґлсвуда, що в Нью-Джерсі, США. Рік тому вона там теж працювала, але тоді діти називали її паном МакБетом — Лілі була чоловіком, поки не зробила операцію зі зміни статі.

Пан МакБет був одружений 33 роки, мав трьох дітей. Чоловік багато років працював торговим агентом, а останнім часом викладав у міській школі Іґлсвуда. Переважно підміняв інших учителів. Рік тому містер МакБет зник зі школи, а минулого тижня там з"явилася міс МакБет — подала документи, щоб поновитися на роботі. Рада школи проголосувала і погодилася прийняти вчительку.

— Це прекрасно, — радіє Лілі. — Ось що значить демократія!

Перед голосуванням керівництво школи і адвокат Лілі МакБет кілька годин обговорювали ситуацію з батьками дітей.

У школі навчаються хлопчики і дівчатка від першого по шостий клас, і деякі батьки хвилювалися за їхнє психічне здоров"я. Боялися, наприклад, що діти не зрозуміють, як жінка може говорити грубим чоловічим голосом.

Вступилися за Лілі МакБет її колишні учні. Хвалили її роботу і педагоги. Сама пані МакБет запевняла, що дуже любить дітей і їй подобається навчати школярів.

Поки невідомо, як працюватиме нова вчителька, розклад її роботи узгоджують. Дехто з батьків вирішив змінити навчальний заклад для своїх дітей.

Зараз ви читаєте новину «Учитель перетворився на вчительку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі