понеділок, 19 лютого 2007 15:47

У туалеті поставили велотренажер та холодильник

  Туалет зі всіма сучасними зручностями американська компанія ”Руті-Ротерс” на своєму інтернет-сайті пропонує за 5 тисяч доларів
Туалет зі всіма сучасними зручностями американська компанія ”Руті-Ротерс” на своєму інтернет-сайті пропонує за 5 тисяч доларів

Американська компанія "Руті-Ротерс", яка виробляє сантехніку, вирішила сконструювати ідеальний туалет. Спеціалісти підприємства дослідити, що в цій кімнаті людина проводить близько 11 862 години свого життя. Це дорівнює одному року, чотирьом місяцям і п"яти дням.

Розробляли так званий королівський трон майже два роки. Крім власне зручного унітазу, в кабінці є телевізор, DVD-плеєр, аудіоплеєр марки "Айпод", ноутбук із виходом в Інтернет, приставка для відеоігор, холодильник і велотренажер.

Зараз модель продається виключно на інтернет-сайті компанії. Коштує $5000. До вартості включили підписку на будь-яке друковане видання за вибором покупця та річний запас туалетного паперу.

Якщо якийсь із приладів вийде з ладу, виробники передбачили "Червону кнопку".  Натиснувши її, покупець отримує негайну консультацію або на місце виїздить спеціаліст та усуває неполадку.

— Туалетна кімната — найкраще місце, щоб облаштувати особистий трон. Не слід ставитися до неї як до останнього притулку. Це має бути найзручніше місце на землі, — впевнений віце-президент із маркетингу Стівен Полія.

У вільний продаж туалет надійде навесні цього року.

Зараз ви читаєте новину «У туалеті поставили велотренажер та холодильник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі