понеділок, 17 березня 2008 16:25

У барах створюють театри для курців

Щоб оминути заборону на куріння в громадських місцях, власники барів у американському штаті Міннесота створюють імпровізовані театри для курців. За законами штату, курити дозволяється лише у театральних постановках. Тому відвідувачі таких барів стають акторами і курять на сцені.

Тепер у барах імена завсідників можна знайти серед списків акторів. Власники бару часто надають такий перелік разом із меню. Спектаклі зазвичай прості: актори сидять на своїх місцях перед барною стійкою і курять — "грають" самих себе до заборони куріння у громадських місцях.

У деяких барах створюють справжні театри. Актори-відвідувачі вчать монологи про тютюн, переодягаються, лаштують декорації. Посеред закладів нерідко можна побачити справжні сцени.

У департаменті охорони здоров"я Міннесоти вважають, що закон щодо куріння у громадських місцях слід переглянути і заборонити вживати сигарети у "театральних постановках". Власникам закладів погрожують штрафом у $10 тис.

По всьому штату понад 100 барів користуються "театрами для курців". Їх власники побоюються втратити доходи, оскільки більшість відвідувачів — затяті курці.

Зараз ви читаєте новину «У барах створюють театри для курців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі