вівторок, 06 вересня 2011 06:15

Триває підготовка до "Міс Всесвіт 2011"

Автор: фото: REUTERS/Erin Malone
 

Зліва направо підскакують учасниці конкурсу краси "Міс Всесвіт 2011" Дагмар Koлесарова зі Словаччини, Адріана Дім із Нікарагуа, Валерія Алейникова з Казахстану, Карін Онтіверос із Мексики, Келі Гомес із Гондурасу, Гілан Беррі з острова Аруба під час фотосесії на пляжі біля бразильського міста Ґуаружа.

Із 22 серпня там триває підготовка до змагань. Красуні з різних країн світу знайомляться, їздять на кінну ферму та в школу латиноамериканських танців, грають у футбол.

— Я так стомилася, — каже мексиканка Карін Онтіверос. Їй пророкують перемогу в конкурсі. Має параметри 90-60-90, співає і знімається в серіалах. — Сплю по 4 години на добу, а це позначається на шкірі. Нас будять щодня о шостій, а репетиції закінчують далеко за північ. Я забула, що таке нормальний сон. Багато й часто годують, хоча ми майже нічого не їмо. Боїмося набрати зайвих кілограмів.

95 претенденток боротимуться за діамантову корону вартістю $100 тис. Конкурс "Міс Всесвіт" проходитиме у бразильському Сан-Паулу. Україну представлятиме одеситка 22-річна Олеся Стефанко. Змагання транслюватиме у прямому ефірі 13 вересня канал М1 о четвертій ранку.

Зараз ви читаєте новину «Триває підготовка до "Міс Всесвіт 2011"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі