пʼятниця, 17 липня 2009 10:07

Трансвестит працює двійником Мадонни

Автор: фото з сайту www.dailymail.co.uk
  Еліас Фугуероа уперше на публіці копіював американську поп-співачку Мадонну 13 років тому
Еліас Фугуероа уперше на публіці копіював американську поп-співачку Мадонну 13 років тому

28-річний Еліас Фугуероа з чилійської столиці Сантьяго заробляє гроші, прикидаючись співачкою Мадонною. Двійник американської попзірки отримує $800 за концерт (6 тис. грн — "ГПУ").

Еліас захопився Мадонною ще підлітком. Щодня слухав її пісні, дивився відео.

— Я вивчав її рухи, міміку, одяг, зачіску, — згадує. — Зачинявся у ванній, брав зубну щітку і співав у неї, як у мікрофон. Напам"ять знав усі хіти діви, усі танцювальні постановки.

У 15 років Фугуероа запросив на день народження друг. Усі співали караоке, й Еліас вирішив виконати одну з композицій Мадонни.

— Тоді ще ніхто не знав, як сильно я нею захоплююся, — каже чилієць. — Усі були в захваті від того, як її копіюю, тоді ж порадили виступати.

Спочатку Еліасові доводилося вмовляти власників клубу, щоб пустили його на сцену. За виступ платили близько $20 (150 грн. — "ГПУ"). Згодом почали дзвонити й запрошувати — Фугуероа збирав сотні глядачів. За кілька років почав заробляти більше середньої зарплатні у Чилі. Половину витрачав на перуки, костюми й косметику.

— Коли вдягався, як Мадонна, люди на вулиці справді думали, що це вона, — розповідає. — Підбігали, казали, як сильно мене люблять. Дехто намагався схопити за зад, але я не ображаюся, люблю увагу.

Чилієць заробляє понад $1,5 тис. на місяць. На деяких концертах збирає до 20 тис. глядачів. Мешкає у власній квартирі із чоловіком.

— Він ставиться до моїх концертів, як до роботи, Мадонну не слухає, любить мене таким, який є, — каже артист.

Кілька місяців тому Мадонна приїздила до Чилі з новим концертним туром. З Еліасом не зустрічалася.

Зараз ви читаєте новину «Трансвестит працює двійником Мадонни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі