четвер, 24 вересня 2009 17:06

Техаську чупакабру впіймали в курнику

Автор: фото з сайту www.telegraph.co.uk
  Мордою чупакабра схожа на молодого ведмедя, а ікла має випукліші, ніж у собаки. Тіло вкрите сіро-зеленим хутром
Мордою чупакабра схожа на молодого ведмедя, а ікла має випукліші, ніж у собаки. Тіло вкрите сіро-зеленим хутром

34-річний американець Лін Батлер із Техасу за три місяці виготовив опудало з тварини, яку застрелив у своєму курнику. Звір, якого прийняв за чупакабру, виссав кров із його курей.

— Дехто каже, що це не чупакабра, а засушений собака породи доберман-пінчер. Мордою він схожий на молодого ведмедя, а ікла має випукліші, ніж у собаки. Тіло вкрите сіро-зеленим хутром.

Слово "чупакабра" з іспанської перекладають як "висмоктувач кіз". Звір упивається у шкіру домашньої худоби. Перші такі випадки зафіксували у Пуерто-Рико 1975-го. Ходили чутки, що чупакабра втекла із секретної військової бази США, де робили генетичні експерименти.

Біля знекровленої кози знайшли жменю сірої шерсті. Вчені американських і японських лабораторій дослідили її й дійшли висновку, що ця тварина невідома науці.

Звір із метр заввишки. Між передніми лапами і грудною кліткою має шкірну перетинку, яка дозволяє йому ширяти в повітрі.

В Україні чутки про чупакабру з"явилися 1997-го. Невідома тварина вбивала кіз, кролів і курей, залишаючи туші без крові. Схожі на чупакабру істоти нападали на свійських тварин на Львівщині, Київщині, Тернопільщині, в Запоріжжі. Нападів чупакабри на людину не зафіксували.

Зараз ви читаєте новину «Техаську чупакабру впіймали в курнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі