четвер, 13 березня 2008 18:18

Суд дозволив брехню заради подружньої зради

Італійський Вищий апеляційний суд виправдав мешканку містечка Порто Ерколе 48-річну Карлу. Вона заперечувала, що мала стосунки з чоловіком на ім"я Джованні.

Справа дійшла до суду, коли той почав телефонувати з мобільного Карли її чоловікові й погрожувати йому, якщо не погодиться на розлучення. Жінка заперечувала не лише те, що віддала телефон коханцю, але й факт знайомства з Джованні. Чоловікові говорила, що мобільний у неї вкрали, і вона не знає, хто йому постійно телефонує.

— В Італії зізнатися в подружній зраді означає назавжди втратити добре ім"я поміж сусідами і знайомими. Свою честь можна боронити й брехнею, — сказав прокурор і підписав документи про звільнення жінки від кримінальної відповідальності за погрози коханця з її мобільного телефону.

1999 року італійський Вищий апеляційний суд визнав невинним водія-інструктора, який зґвалтував дівчину. Під час процесу його адвокати стверджували, що чоловік не міг самостійно стягнути з неї тісні джинси, отже, вона сама роздяглася і погодилася на статевий акт.

Зараз ви читаєте новину «Суд дозволив брехню заради подружньої зради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі