пʼятниця, 05 липня 2013 05:02

Школярів вигнали із зоопарку за образу мавп

Для учнів елітної школи Редкліфф із британського Манчестера місцевий зоопарк "Честер" на два роки зачинений. Під час загальношкільної екскурсії підлітки віком 14-15 років показували мавпам голий зад, кидалися в них палицями й кричали. Адміністрація звіринця виставила хуліганів за ворота.

— Ми говорили з директором. Через таку поведінку деяких учнів змушені заборонити всій школі відвідувати наш заклад до 2015-го. Ми схвалюємо шкільні екскурсії, але такі, коли ніхто не заважає відвідувачам та тваринам. На щастя, подібні випадки — рідкість, — говорить представник "Честера".

Навчаються діти деяких спортсменів, телезірок та депутатів

Загалом того дня автобусами привезли понад 300 школярів. Вони дивилися на звірів, про яких чули на уроках. 29 із них охорона вигнала за бешкет. Директор школи, 53-річний Ґердіел Геєл, каже, що порушників було менше.

— Справді, 24 учні не відповідали високим стандартам нашої школи. Мої заступники зустрілися з їхніми батьками, — запевняє він.

У Редкліффі, зокрема, навчаються діти деяких спортсменів, телезірок та депутатів, а також екс-заступника начальника манчестерської поліції.

Зараз ви читаєте новину «Школярів вигнали із зоопарку за образу мавп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі