неділя, 17 червня 2007 17:46

Росіянин грабував італійців у костюмі ніндзя з луком

В Італії заарештували 31-річного росіянина Ігоря Вацлавича, колишнього військовослужбовця. Він нелегально жив у країні кілька років.

Останні три місяці чоловік грабував фермерів поблизу міста Ровіто. Він перевдягався в костюм ніндзя і з луком вривався в домівки. Вимагав гроші, коштовності та їжу.

Злодій влаштовував ціле видовище. Спочатку вибивав вікно, тоді заскакував із криком усередину, натягував тятиву і погрожував застрелити господаря. Так Вацлавич пограбував п"ять родин.

Піймали його вже літні брати-фермери. Чоловіки вирішили про всяк випадок підготуватися до зустрічі зі злодієм. Тож коли ніндзя влетів до оселі, один брат узяв стару рушницю, а другий вила.

Грабіжник не очікував опору, й почав відступати.

— Бідолаха так перелякався! Коли втікав, спіткнувся об двері, які сам же вибив, — розповідає один із фермерів.

Вацлавич схопив велосипед і почав утікати в кукурудзяні поля. Однак його затримали поліцейські. Після допиту вони поїхали до закинутого будинку, де Ігор ховав награбоване. Там були всі вкрадені гроші, декілька золотих сережок і багато ковбаси та домашньої шинки.

— Я багато чого бачив, доки тут працюю, але з таким Робін Гудом стикаюся вперше, — сміється начальник поліції.

Вацлавич заявив, що принципово зайнявся крадіжками в Італії, а не в Росії.

— Хоча там би мене точно ніколи не впіймали, з нашою- то міліцією, — сказав він під час арешту.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин грабував італійців у костюмі ніндзя з луком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі