середа, 01 липня 2009 18:24

Росіянка назвала сина Майклом Джексоном

Жителька Новосибірської області Росії 29-річна Євгенія Шаленко назвала новонародженого сина на честь американського поп-співака Майкла Джексона. Дитину зареєструють як Майкла Євгеновича Джексона-Шаленко.

Євгенія з підліткового віку обожнювала співака. Невдовзі після пологів дізналася від знайомих, що артист помер. Жінка одразу вирішила дати його ім"я дитині.

— День народження сина для мене водночас і найщасливішим, і найсумнішим днем, — говорить породілля. — Джексон був моїм ідолом. Він назавжди залишиться у моєму серці. До того ж мого діда звали Михайлом — дуже співзвучно з Майклом. Тепер у сина буде два янголи-охоронці.

Подивитися на дитину Євгенії приходять люди з усього пологового будинку. Лікарі запевняють: хлопчик здоровий, виросте знаменитим.

— Він народився богатирем, майже 4 кілограми важить, — каже один із педіатрів. — Одразу видно — буде видатною особистістю.

Майкл Джексон помер 25 червня у віці 50 років. У артиста зупинилося серце.

Зараз ви читаєте новину «Росіянка назвала сина Майклом Джексоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі